ניצוח קיסרי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

01/04/2008 | 19:42 | מאת: אורי

שלום שמי אורי, אני בת 32 וכרגע בשבוע ה32 להריון שלישי. שני הריונות ראשונים היו בניתוחים קיסריים ולכן גם השלישי... החרדות מהניתוח הולכות וגוברות ואני ממש חוששת להכנס לניתוח במצב נפשי שכזה וזאת מתוך פחד של התאוששות לאחר הניתוח. בניתוח הקודם הייתי בדיכאון קל לאחר הלידה ואני מרגישה שהכל חוזר, כאילו קרה אתמול (ועברו 4.5 שנים). הייתי רוצה לפנות לעזרה על מנת שאוכל להכנס לניתוח בתחושה חיובית , השאלה למי ניתן לפנות ומה אפשר לעשות?? תודה

02/04/2008 | 08:00 | מאת: צביה רן

שלום אורי, רעיון נבון ביותר להיעזר עכשיו בעזרה מקצועית לקראת הלידה. אשמח לעזור ולייעץ. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה