הריון או לא?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/03/2008 | 18:06 | מאת: לנה

כבר הרבה מאוד זמן אני מרגישה רע..יש לי בחילות בנסיעות וכל מיני דברים וסחרחורות ואני ממש מודאגת.אני לוקחת גלולות בקביעות אבל אני לא סומכת על זה. הייתי אמורה לקבל היום אבל יום שישי נפלתי וקיבלתי מכה בבטן והיה לי כאבים נוראיים והתחיל לרדת לי הרבה דם. אני מקווה שתוכלו לעזור לי זה נורא חשוב לי. תודה!

11/03/2008 | 07:00 | מאת: צביה רן

אם הדימום ממשיך, רצוי ללכת להיבדק. אם המחזור מאחר יש לעשות בדיקת הריון. מקוה שתרגישי טוב. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה