שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/02/2008 | 19:37 | מאת: אור

אני בהריון בשבוע 32, יש לי שליה מקדימה, האם יש חובה לניתוח קיסרי במקרה כזה? כמו-כן האם לידה בניתוח קיסרי יש בה כדאי למנוע דיכאון שלאחר הלידה? זו הלידה השניה שלי ולאחר הלידה הקודמת היה לי קצת דיכאון שלאחר הלידה.

23/02/2008 | 19:51 | מאת: צביה רן

אני לא יודעת בנושא של שליה מקדימה. רצוי לשאול בפורום רפואי, והכי טוב לשאול את הרופא המטפל שלך. אין כל קשר בין ניתוח קיסרי לדיכאון לאחר לידה. אני מקוה בשבילך שהפעם תרגישי יותר טוב. אם בכל זאת זה יקרה, פני לקבל עזרה. אין צורך לסבול. כל טוב ובהצלחה. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה