הריון לאחר טיפול הרקוטאן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/02/2008 | 20:37 | מאת: נטלי

אני בת 26, לקחתי רקוטאן במשך חצי שנה והפסקתי את הטיפול לפני כחודש. הייתי רוצה לדעת ממתי אפשר להכנס להריון ללא שום סכנה לבריאות העובר, זאת אומרת, מה התקופה האופטימלית שכדאי לחכות? ושאלה נוספת: האם כדאי לקחת גלולות לפני שרוצים להכנס להריון (שמעתי שהן מעלות את הרמה ההורמונלית הרצויה וכאשר מפסיקים לקחת אותן, הסיכוי להכנס להריון הוא עולה . האם זה נכון שלנשים שטופלו ברקוטאן יהיה קשה יותר להכנס להריון? תודה מראש

04/02/2008 | 21:59 | מאת: צביה רן

מה התרופה הזאת? נכנסים להריון כשהגוף מוכן לכך. בהצלחה. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

04/02/2008 | 22:30 | מאת: איריס

רואקוטן - תרופה הניתנת לטיפול במצבי אקנה (פצעי בגרות) לא קלים.. גם לי ידוע שתוך כדי לקיחת רואקוטן ותקופת זמן לאחריה , אסור להיכנס להריון. על פרק הזמן המומלץ להימנע מהריון , יש להתייעץ עם הרופא המטפל. נטלי , לתשומת לבך - תשובה מוסמכת רק מרופא !!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה