שאלה מביכה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/01/2005 | 21:50 | מאת: לירית

יש משהו שמטריד אותי ולא נעים לי לשאול אף אחד אחר. האם בזמן הלחיצות לידה עלולה להיווצר אי שליטה בסוגרים? אני ממש חוששת שאתחיל לחרבן או להשתין באמצע הלידה, ליד בעלי והצוות הרפואי

21/01/2005 | 10:50 | מאת: אלונה

אני כבר אחרי שתי לידות, ומה שאוכל להמליץ לך בחום זה לעשות חוקן בחדר לידה וככה המעיים מתרוקנים לפני הלידה וכמעט שאין סיכוי שתחרבני (דרך אגב אומרים גם שזה עוזר לפתיחה להתקדם...). אין אפשרות לשלוט בסוגרים מסיבה אחת: פעולת הלחיצה בלידה ממש דומה לפעולת הלחיצה כשאת מחרבנת, אז איך תשלטי?? לגבי שתן אל תדאגי, גם ככה יצאו לך מים ודם אז מי בכלל ישים לב? בהצלחה ולידה קלה

21/01/2005 | 16:54 | מאת: לירית

תודה על תשובתך. יש לי עוד שאלה קטנה - האם חוקן זה כואב? או משפיל?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה