איבדתי את חפיסת הגלולות...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/12/2007 | 10:43 | מאת: לחוצה

בסופ"ש האחרון באתי לבקר את הורי, אני ובחורה מבאר שבע הכנסנו לתא המטען של האוטובוס תיק דומה , בטעות התחלפנו בתיקים וכשהגעתי הביתה שמתי לב. היא גרה רחוק ורק אתמול התחלפנו חזרה. הסיבה שאני חולקת את הסיפור הטיפשי הזה הוא שבתיק היו הגלולות שלי. ביום שישי בבוקר קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ולקחתי גלולה בצהריים.. בערב הגעתי הביתה בלי התיק כך שיומים לא לקחתי גלולה, בשבת ובראשון . בחפיסה נותרו 6 גלולות שלא לקחתי. רק אתמול קיבלה אותי הגינקולוגית כדי להתייעץ, יצאתי ממנה יותר לחוצה משנכנסתי :( היא אמרה שיש סיכוי שאני בהריון אבל בגלל הקרבה לתום החפיסה עדיף שאחכה לדימום ואקח בשבת הקרובה את הגלולה הראשונה. במידה ולא אדמם, כדאי שאלך לעשות בדיקת הריון ביום ראשון הבא. בגלל שאין לי מושג מה עומד לקרות רציתי לברר מה הסיכויים להריון במקרה כמו שלי ובמידה ואכן זה המצב איך אני מפילה במהירות? מה זה דורש? האם זה יקר? נסיתי לגלוש ברשת ולהבין מה ההבדל בין דיקור לגרידה בלא הצלחה. אנא עזרו לי אני מאוד מבולבלת

12/12/2007 | 07:42 | מאת: צביה רן

אם הפסקת לקחת גלולות, סביר להניח שתקבלי דימום תוך כ-4 ימים. היי סבלנית. רוב התקריות קורות כששוכחים באמצע. מקוה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. במקרה שלא, פני לרופא. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה