סימפטומים של הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/01/2005 | 20:37 | מאת: רחל

-האם ניתן לקבל את המחזור החודשי בזמן הריון? -מהם הסימפטומים של הריון ומתי הם מופיעים?

20/01/2005 | 13:52 | מאת: ***

בד"כ כולן מספרות שהמחזור שלהן לא הגיע וזה מה שהעלה את חשדן. אני קיבלתי דימום קל שנמשך יום-יומיים וישר רצתי לעשות בדיקה. בהצלחה!!!

21/01/2005 | 20:11 | מאת: shar

הי רחל, ישלי חברה שקיבלה מחזור, דומה לרגיל רק מעט יותר חלש, ולא ידעה שהיא בהריון כבר חודש...אחרי שבוע שבועיים התחילו לה בחילות והקאות והיא עשתה בדיקת דם וגילתה... אז כך שקבלת מחזור לא בהכרח שולל הריון. יום טוב

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה