חיתוך חיץ- אפיזיומה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/10/2007 | 20:46 | מאת: לימור

שאלתי האם חיתוך זה קשור לנרתיק רחב\צר? לא קיבלתי תשובה. אני יודעת כי עיסויים בפירינאום עשויים להפחית הסיכוי לחיתוך, אך ברצוני לדעת האם יש יש קשר לנרתיק רחב\צר? אני ילדתי בלי תפרים כלל פעמיים ( יש לציין כי המיילדת עשתה לי עיסויים למשך מספר שעות בהפסקות לפני הלידה)ולדעתי יש לי נרתיק צר, חברה שלי ילדה פעם אחת וטוענת שעשו לה המון תפרים כי היא בעלת מרתיק צר.רציתי לדעת האם נכון הדבר?

26/10/2007 | 21:44 | מאת: איריס

לימור, מידע כללי , נכתב על ידי ד"ר קנטי- http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=732 רישמי בגוגל - אפיזיוטומיה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה