חרדה מטיפול שינים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/10/2007 | 11:06 | מאת: אביבית

אני צריכה לעקור שן אני מאוד מפחדת לעשות זריקה שהחומר לא יפגע בתינוק נ.ב זה לא פחד מהזריקה עצמה בבקשה תעזרו לי אני חרדתית

04/10/2007 | 11:38 | מאת: מירי

רופא שיניים אמור לדעת אילו טיפולים אפשר לעבור בהריון ואילו לא. את יכולה לשאול גם במכון טרטולוגי וגם לברר אצל רופא הנשים שלך.

04/10/2007 | 14:30 | מאת: צביה רן

בזמן ההיריון. את רק צריכה ליידע את הרופא. כמות החומר היא מאד קטנה וההשפעה חולפת מהר. כל טוב והמשך הריון בריא ותקין צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה