בעיות ריגשיות וחרדות מה עושים?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/01/2005 | 21:52 | מאת: sigal

הי אני בשבוע ה18 להריוני הכול תודה לאל טוב עד עכשיו ושימשיך כך! הבעיה העיקרית שלי היא שיש לי חרדות בלתי אפשריות לשליטה כמו חלומות רעים ופחדים שיקרה משהו נוראי ....אני הולכת להיות אם חד הורית ובן זוג אינו רוצה שום קשר עימי למרות זאת דיברתי איתו אתמול והוא גרם לי ליותר עוגמת נפש ואמר שהוא מאחל לי לאבד את התינוק(חס ושלום!) אני מתה מפחד ולא יודעת איך להתמודד עם הצחשבות הרעות שיש לי ובמיוחד עכשיו שהוא כל כך רוצה שזה יקרה זה עוד יותר מלחיץ אותי אני מאוד אוהבת את התינוק שברחמי ויודעת שאם זה יקרה אני מעדיפה למות ! באשר לבן זוגי אני מאוד מאוכזבת לאחר 3שנים של אהבה וכבוד הוא מתנהג בצורה לא אנושית הוא לא גר באותה מדינה שאני גרה ואני רוצה לנסוע אליו ולהעמיד אותו על מקומו ! בבקשה תעזרו לי אני מפחדת ומקווה שבכול יהיה בסדר תודה

19/01/2005 | 12:31 | מאת: טלי

אני לא יודעת איך אפשר אחרי 3 שנים של אהבה לנטוש אותך כך לבד ועוד לאחל דבר כזה נורא. כנראה שהוא בן אדם שלא שווה התייחסות או הערכה. אני מחזקת את ידך ומאחלת לך חיים עם הרבה אושר לך ולילדך כי ילד זאת המתנה הכי יפה בחיים.

19/01/2005 | 18:53 | מאת: מירי

סיגל המתוקה היי סיגל שמי מירי וגם אני בשבוע ה 18 להיריוני, אין לי מושג איך אפשר אחרי 3 שנים של אהבה להתנהג ככה, אבל את צריכה לזכור דבר אחד יש לך אוצר בבטן ואת צריכה לשמור עליו יותר מכל דבר אחר ו"שהחבר" שלך ילך לעזאזל את לא צריכה אותו אם ככה הוא מתנהג את יכולה להגיד לו שישאר בארץ שלו, בכל אופן יש לך את האימיל שלי ואם בא לך לדבר אני פה אפשר גם להחליף מס' טלפון, תהיי חזקה ושיהיה לך ערב נעים ויבש מירי

19/01/2005 | 20:02 | מאת: sigal

הי מירי וטלי תודה שאתן כותבות לי בחזרה אני ממש מעריכה את זה הבעיה העיקרית היא שאני גם לא בישראל ןגם צריכה להתמודד עם כל המצב הזה אני מפחדת שהתינוק מרגיש את מה שאני עוברת ....אני בדרך כלל טיפוס שמח וגם עכשיו אני לא מדוכאת ובוכה כל היום אבל כשאני בוכה אני בוכה! ואז אני מלטפת את הבטן ומבקשת סליחה מהביבי אני ממש רוצה שההריון יצליח ומנסה לסלק את המחשבות הרעות וזה לא ממש מצליח לי ,באשר אליו הוא היה הבחור הכי מקסים שהיה לי בחיי והיום הוא תחת השפעה של המשפחה שלו כנראה אני לא יודעת אם להמשיך ולנסות לדבר איתו הוא לעזבו? תודה על העזרה

31/01/2005 | 14:01 | מאת: אליזבת

שלום: אני בשבוע 7. אני כבר מעל שנה לקחת כל יום 20 מג' תרופה שניקראת אומפרדקס נגד צרבת. בלי זה מאוד קשה לי כי שני סובלת מצרבת. אני רוצה לדעת אם אני צריכה להפסיק לוקחת אותה במשך ההיריון ואם כן, מה אני כן יכולה לקחת במקומה? תודה מראש.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה