לכל רופא או בעל נסיון שיכול לעזור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/09/2007 | 23:24 | מאת: גולי

שלום רב בעבר אתם עזרתה לי הרבה וכך נוצר בי אימון בכם . אני בת 28 ובעלי בן 31 מזה שלוש חודשים מנסים להכנס להריון, ועד עכשיו זה לא הצליח . בחודש הראשון היינו מקימים כל 4 עד 5 ימים, בחודש השני יום יום, בחודש השלישי יום כן ויום לא . החודש הזה הוא החודש הרביעי בנסיוניות שלנו ואנחנו מקימים כל 4 עד 6 ימים . המחזור האחרון שלי היה ב 9-09-07 יום ראשון היה . לפני יומיים הקאתי וזה לא קרה לי בעבר, האם זה סימן להריון או מה זה בכלל . היום ה20 לחודש הלכתי להבדק אצל רופא נשים , והיא בדקה אותי במכשיר ואמרה לי כך: הרחם בריא והעובי עובי מצוין . הרחם ושחלות וצואר במפ . (כך רשום בדף) משמאל זקיק 15 מ"מ ללא נ.ח פות נרתיק צואר במפ הרופא נתנה לי מרשם של תרופא בשם FOLIC ACID 400 MCG (NEW D.H TAB 4C . שאלותי הם : מה היא התרופה הזאת בכלל, מה התפקיד שלה ולמה זה חשוב לקחת אותה ? מה זה זקיק משמאל 15 מ"מ ללא נ.ח ? אם ישנה ביצית קרוב לרחם מה אני יכולה לעשות בכדי שהסיכוי יהיה יותר חזק שתכנס לרחם . מה אתם מציעים שהסיכויים שלי יהיו יותר גבוהים להכנס להריון . בכבוד רב ובאימון רב גולי ובעלה

21/09/2007 | 07:06 | מאת: צביה רן

בפורום היריון ולידה. הסתכלי שם. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה