זה פשוט לא עוזב אותי...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

13/09/2007 | 10:35 | מאת: ג'

לפני חמש וחצי שנים עברתי הפלה. הייתי בדיוק אחרי הצבא וברגע של טיפשות,ששכחתי את העובדה שאני בלי גלולות והוא היה בלי קונדום... המחזור איחר לי עשיתי בדיקה ויצא חיובי. תוך מספר ימים קבעו לי תור להפלה. מאז יש שני תאריכים שקצת קשה לי לעזוב.התאריך שבו בוצעה ההפלה והתאריך שהוא או היא היו אמורים להיוולד. אני כל הזמן חוששת שאולי משהו נפגע בזמן ההפלה ושאני אתקשה להיכנס להריון אח"כ ובנוסף,איך אפשר לחיות כרגיל עם ילדים שנולדים בהמשך מבלי להיזכר בילד שהיה אמור להיות לי?

13/09/2007 | 21:20 | מאת: צביה רן

שלום לך ג'. האם את במצב שאת יכולה לאפשר לעצמך להכנס כרגע להיריון? זו הבחינה הכי טובה לדעת אם הכל אצלך תקין. היום (וגם לפני 5 שנים) הפלות שנעשות בתנאים סניטריים טובים, ע"י רופאים מנוסים, אין בדרך כלל בעיות אתם. ובאשר להיקשרות שלך לתאריכים, תפנימי שלאותה תקופה זו היתה ההחלטה הנכונה ביותר וכדאי שתפסיקי לייסר את עצמך. איך זה עוזר לך? מה את מרוויחה מזה? מה את מפסידה מזה? אם קשה לך להיפרד מההיצמדות לתאריכים האלה, ניתן לעשות זאת בעזרת מטפל מתאים. אשמח לעזור. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה