חוסר ודאות דחוףףףף

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/09/2007 | 12:54 | מאת: הילה

היי... הייתי צריכה לקבל מחזור לפני שבועיים ביום חמישי בתאריך 31.8. בדרך כלל לפני המחזור כמו כולן אני מרגישה את החזה כואב והבטן מתנפחת יש לפעמים התכווציות ומצבי רוח כל זה לא היה לי. הרגשתי שאני לא בהריון אבל גם לא צריכה לקבל. במשך השבוע שאחרי ביום שני נפלתי בעבודה על הבטן וקיבלתי מכה שלא השאירה סימן אבל כאבה בשעה הרשונה מאוד.זה היה כמו שפשוף.ביום רביעי לפנות בוקר התעורררתי לכאבי בטן חזקים מאוד לא יכלתי לזוז גררתי את עצמי לשירותים והתחלתי להזיע ברמות רציניות עד שהתחיל לטפטף ממני מים של זיעה. הקאתי פעמים ושלשלתי מלא כשהסיוט הסתיים אחרי שעתיים וחצי בערך עדיין הזעתי עד שהקאתי בפעם השניה וכשישבתי על המיטה כולה הייתה מים שכבתי בעדינות לא הבנתי מאיפה זה בא לי התופעות האלה. וישר אחרי ששכבתי במיטה התחילו לי צמרמורות וקור של ממש כולי רעדתי ולא הפסיק עד שחבר שלי חיבק אותי אבל פשוט קפאתי.. יומים אחרי זה הרגשתי חולשה וחוסר תאבון וגם קצת בחילות והתכווציות בבטן ותוך כדי התופעות המוזרות קיבלתי מחזור אבל זה לא בדיוק כמו מחזור הזרם לא אותו דבר. מישהיא אמרה שאולי אני בהיריון ואחרת אמרה שאולי עברתי הפלה. בכל אופן אני צריכה ללכת לרופא נשים בפעם הראשונה בחיי ולראות מה זה. אבל יש לי טור רק לאחרי החג ביום חמישי עוד שבועיים.רציתי את דעתך בנושא מה זה יכול להיות ולדעת מה הרופא נשים יעשה לי בבדיקה כי אני מאוד מפחדת. אני יציין גם שאני רק בת 21 ובעבר שהייתי צעירה יותר סבלתי מתופעות של הקאות במחזור אבל לא זיעה וצמרמורות כאלה ולא כאבי בטן כאלה חזקים. בבקשה תעזרו לי להיכנס לפרופורציות כי מאז אני כבר לא יודעת מה לחשוב ומאוד מפחדת וגם בוכה מחוסר ודאות תודה מראש

07/09/2007 | 14:29 | מאת: צביה רן

את יכולה לעשות בדיקת היריון ביתית או ללכת לחדר מיון בבי"ח לספר את הסיפור ואולי יחליטו לעשות אולטראסאונד. אם את מקיימת יחסים (כפי שזה נראה) יכול להיות שהרופא גם יעשה בדיקת פנימית. זה ממש לא סוף העולם. מאחלת לך בריאות טובה. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

07/09/2007 | 20:48 | מאת: הילה

את חושבת שיש מצב שאני בהיריון למרות מה שעברתי?? ולמרות שיש לי דימום??

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה