הפרשות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/09/2007 | 11:05 | מאת: גלוש

שלום רב יום לפני האיחור עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי .. עוד לא קיבלתי ומאחר לי בשלושה ימים .. בשבוע האחרון יש לי כאבים בבטן התחתונה והפרשות יבשות בצבע חום בהיר .. מחכה למחר לעשות בדיקה ... לא רוצה להתאכזב ... האם יש סיכוי שאני בהריון ? תודה

03/09/2007 | 21:55 | מאת: צביה רן

סיכוי תמיד יש. אף אחד לא יכול להבטיח דבר. את יכולה לעשות בדיקת דם, שהיא המהימנה ביותר. אם הכאבים ממשיכים רצוי מאד לפנות לרופא לבדיקה. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה