הריון לא מתוכנן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/08/2007 | 13:00 | מאת: שירה

שלום רב לפורום היקר, אני בשבוע ה-7 להריון לא מתוכנן.... אני ובן זוגי שוקלים לבצע הפלה. מכיון שהרופא שלי חוזר מחופשה רק בתחילת שבוע הבא, הייתי שמחה אם מי מכם יוכל להסביר לי על התהליך? עד איזה שבוע ניתן לקבל את ההחלטה הגורלית? ומה האופציות לביצוע? מלאה בחששות ופחד, שירה

30/08/2007 | 18:14 | מאת: צביה רן

שלום שירה, לפני שאתם מחליטים עם הפלה רצוי לבחון מספר היבטים: בני כמה אתם? איך אתם רואים את עתידכם? האם תכננתם להתחתן? מה יקרה אם יוולד לכם עכשיו ילד? בדרך כלל, הרופא מפנה לועדה להפסקת היריון ויש מספר קריטריונים להפסקת היריון. הברירה השניה היא לנסות להגיע לרופא פרטי שמבצע הפלה. התהליך הפשוט ביותר הוא גרידה, שנעשית בהרדמה קלה מאד. היום מנסים לתת כדורים להפלה טבעית, אך הרבה פעמים לאחריה צריך לעשות גם גרידה. בכל מקרה אני מציעה לכם לענות על השאלות ששאלתי, ואם אוכל לעזור לכם, אתם יכולים לפנות אלי בטלפון. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה