חרדה קשה מהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/08/2007 | 13:31 | מאת: מיטל

לפורום שלום, אני בת 30 ונשואה מזה שנתיים. מזה כ-8 חודשים אני ובעלי מנסים להכנס להריון עד שבסופ"ש האחרון גילנו שאנחנו בשבוע ה-6.... מאז, במקום להיות מחוייכת ושמחה, אני בוכה רוב הזמן, לא מצליחה לישון מלאת חששות ואף חושבת לבצע הפלה. משום מה, לאחר שרצינו שנינו את הדבר, אני עכשיו לוקחת 200,000 צעדים אחורה ולא רוצה להמשיך עם התהליך. אני מתחילה לחשוב שאם כך, אולי לא אהיה מסוגלת להיות אמא אף פעם....אולי זה לא הזמן שלי עדיין? אולי אני איני מוכנה ואף פעם לא אהיה? בעלי גדול ממני ב- 10 שנים ואני חושבת שזה זמן טוב בשבילו אך אני ממש חרדה מכל הסיפור הזה. מה עליי לעשות? מיטל

27/08/2007 | 21:43 | מאת: צביה רן

לפנות ליעוץ מקצועי לפני שאת מחליטה על כל צעד אחר. האם את משתפת את בעלך בחרדות ובפחדים שלך. אל תשאירי את הנושא לא מטופל. פני לעזרה כמה שיותר מהר. בהצלחה. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים בנשים עם חרדות מהיריון ולידה באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

03/09/2007 | 07:11 | מאת: עינת

שלום מיטל, אני יכולה לאמר לך שאני חווה דברים מאוד דומים לשלך, אשמח להתכתב איתך ולעזור. אם תרצי, את מוזמנת לכתוב : [email protected] עינת

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה