חיפוש קבוצת תמיכה לאישה הרה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/08/2007 | 10:22 | מאת: דנה

שלום רב,מתחילת הריון חוויתי דיכאון אשר נמשך מס' חודשים נכון להיום מרגישה יותר טוב אך עדין ישנו ורצון למצוא ולהצטרף לקבוצת תמיכה של נשים בהריון אשר תתמוך ותעזור להתמודד עם לחצים נפשים.תודה

20/08/2007 | 10:42 | מאת: צביה רן

אם אינך מרגישה בנוח לכתוב מעל הפורום את מוזמנת לשלוח לי מייל: [email protected] צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

12/11/2007 | 14:17 | מאת: ליאור

כתבי לי למייל [email protected] אני לפני הריון וסובלת מחרדה מהריון. אשמח לעזור.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה