זה מתקרב....

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/01/2005 | 14:34 | מאת: בלה

שלום מה שלומך ? היום אני באמצע שבוע 34 ולמיטב הבנתי כבר משבוע 35 קיימת האפשרות ללידה האם זה נורמלי שהפחדים שלי הולכים ומתעצמים פוחדת מהכאב, מאייך אדע שאכן זה צירים , מתי אדע ללכת לבית חולים ומה אעשה אם חס וחלילה יהיה איזה סיבוך מפסיקה לישון בלילות. האם לידה ראשונה בדר"כ מתמהמהת או שמה מכיון שזה בן היא תגיע מהר בלה

18/01/2005 | 15:04 | מאת: איה

ללידה יש בדר"כ סימנים מקדימים והיא לא מתרחשת בבום אחד... אני מצרפת לך קישור לאתר אמנות הלידה שם כתוב בפירוש מה עושים אם יורדים המים איך מזהים צירים ועוד.... http://www.leida.co.il/page.asp?id=10000 כשזה יגיע אני בטוחה שתזהי את זה כי צירים לא ניתן לפספס... אני יודעת שזה לא קל אבל את חייבת להשאר רגועה , את כמובן מוזמנת לשאול אם קרה לך משהו מבחינת התחושות כמו כאבי בטן/גב ועוד.... ואת רוצה לדעת מה זה.... יהיה טוב איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה