טיפול תרופתי בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/08/2007 | 10:43 | מאת: מ.

שלום, האם ניתן לנטול תרופות נגד דכאון-חרדה בזמן הנקה? הילד בן שנה ועדיין יונק חלקית וגם אוכל ואני נמצאת במצב נפשי בעייתי. טיפול פסיכולוגי בחודשים האחרונים עוזר, אבל לא מספיק והפסיכולוגית ואני סבורות שיש להעזר גם בתרופות.האם יש לגמול את הילד מהנקה לשם כך? האם יש תרופות המיועדות לצריכה בזמן הנקה? תודה

12/08/2007 | 13:06 | מאת: צביה רן

שלום לך מ. ילד בן שנה אפשר בהחלט לגמול. יש לשאול את הפסיכיאטר אם יש תרופות שמותרות בהנקה. אני יודעת שיש תרופות שמותר ליטול בהיריון (לא את כולן), אך אינני יודעת לגבי הנקה. מה שנראה כרגע שבריאותך הנפשית צריך לעמוד במקום הראשון, והתינוק שלך כבר קיבל את הכי טוב שיכולת לתת לו. מאחלת לך בריאות טובה. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה