חרדה בלתי פוסקת

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

01/08/2007 | 09:48 | מאת: שיר

קצת רקע בנובמבר האחרון עברתי הפלה כי לעובר נפסק הדופק כך פתאום . היום תודה לאל אני בתחילתו של שבוע 19 אבל החרדות לא מרפות לפני יומיים התחילו לי הפרשות מימיות במיוחד שדי מרטיבות את התחתון אני לא מצליחה לזהות איזשהו ריח מיוחד מה גם שהן מופיעות רק בבוקר ואח"כ מפסיקות למשך היום. בנוסף לפני שבוע התחלתי להרגיש תנועות או נכון יותר מעיין בועות מתפוצצות שפתאום אני מרגישה פחות או בכלל לא.. החרדות לא מרפות, זה מוריד את כל ההנאה מההריון וכבר נמאס לי ממוקד החירום מה עושים איך נרגעים יש סיבה לדאוג תודה שיר

01/08/2007 | 19:22 | מאת: צביה רן

שיר, החרדות שלך מובנים, יחד עם זאת אינם מוסיפים לאיכות חייך. במקרה שלך, הייתי ממליצה לדבר עם פסיכולוג או כל מטפל אחר העוסק בתחום הרגש, כדי להבהיר לעצמך את מהות רגשותיך ועוצמתם. מאחלת לך המשך היריון בריא ותקין. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות ובני זוגן, עם קשיים רגשיים ונשים עם חרדות בהיריון באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

02/08/2007 | 14:45 | מאת: א

שיר - לדעתי, הרגעה טובה יכולה לבוא מרופא טוב, ואמפטי, שמבין אותך, שבודק היטב , ורואה שאין לך בעיה מיוחדת, שההריון תקין, ויודע לתת לך את ההרגשה והבטחון שאמנם זה כך ושיש כיסוי לדבריו., ומסביר לך בסבלנות. תמיד אפשר לקבל ייעוץ מרופא נוסף שגם הוא יהיה אמין עלייך. תבקשי מרופא הסבר על איך ומתי לשים לב לתנועות העובר. אם בדיקת רופא תכופה יותר מרגיעה אותך, גם זה יכול לעזור. גם בן זוג תומך ו/או חברה טובה, ששומעים גם הם את הסבריו של הרופא, יכולים לעזור בכך, ולעיתים יותר טוב ממישהו אחר שאינו מכיר אותך מספיק טוב. מאחלת לך המשך הריון בריא

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה