לביתי בת 44 שנכנסה בגיל 44 יש 5 המטומות בשיליה והי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/07/2007 | 09:29 | מאת: אורית לוי

לביתי בת ה44 נכנס להריון בהפריה יש 5 המטמות בשיליה , היא סובלת מטרומובופיליה נמצאת בשבוע 20 , נמצאת בשמירת הריון ומקבלת קלוקסבן 2X80 ליום. אנחנו מודאגים האם אתה יכול להסביר מדוע היא מייצרת המטומות , ומה הסיכויים שהכל יעבור בשלום לפחות עד לחודש שמיני, תודה אורית

30/07/2007 | 19:04 | מאת: איריס

אורית --- אין בפורום זה מישהו מוסמך לענות על שאלות רפואיות ובוודאי לא מורכבות כאלו. תנסי לשאול בפורומים: הריון ולידה , של ד"ר יובל הריון ולידה- הלל יפה ובוודאי - להתייעץ עם הרופאים המטפלים בבתך ומכירים את כל הפרטים . מאחלת לכם בריאות, איריס

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה