הריון שני

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/07/2007 | 15:30 | מאת: דורית

שלום, אני בת 31 בהריון שני שבוע 33+ בהריון הראשון ( רז כבר בת 3.5) הייתי מאוד באופוריה ונהנתי מכל דבר אפילו מהעליה במשקל ולא פחדתי מכלום, הרגשתי מאוד בטוחה ולא חרדה לכלום ומכלום בהריון הנוכחי אני מלאת חרדות, למרות שכל הבדיקות כולל מי שפיר (שעשיתי בגלל החרדות) יצאו תקינות אני לא מצליחה להנות מההריון הזה וכל הזמן חושבת מה יהיה בלידה או אם חלילה יקרה משהו אחרי הלידה (פחות לי ויותר לעוברית שלי), התחושות האלה והמחשבות תוקפות אותי אם לא ברמה היומיומית אז די קרוב לזה. אני מנסה להעסיק את עצמי ולהימנע מהמחשבות אבל בכל זאת לא תמיד זה עוזר. תודה מראש - דורית

27/07/2007 | 23:15 | מאת: איה

תחשבי על זה כך את כבר אמא של רז ,את יודעת מה זאת אהבת אם לילד אני מניחה שהדבר הכי יקר לך כיום זו בתך בגלל שרגשות האמהות מפותחים אצלך מאוד את מרגישה כך גם לעוברית וחרדה לשלומה אני בטוחה שגם לבתך את מאוד דואגת כשהיא חולה וכד' את אמא טובה! הכל יהיה בסדר תחייכי ותחשבי חיובי אוטוטו ב"ה תהיה אמא ל2 נסיכות:-) שיהיה קל:-)

27/10/2008 | 17:37 | מאת: עינת

שלום אני בת 30 בהריון שני שבוע 7 ממש ממש התחלה ויש לי תינוק בן שנה בדיוק אני מאוד חוששת מכך כלומר מפער הגילאים מפני שאני אמורה ללדת ובני יהיה בן שנה ותשעה חודשים הוא בעצמו עדיין תינוק..... איך להסביר ? איך להתמודד..? אשמח לקבל הכוונה ועוד יותר עידוד. תודה עינת

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה