תוצאות חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/07/2007 | 16:03 | מאת: מיטל

אני בשבוע 20 בתאריך 27/05/07 ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית התוצאה היא לפי הרופא היא תקינה במ 0.6 מ"מ גם לפפי הבדיקת דם של שקיפות עורפית היא תקינה לאחר מכן בתאריך 14/06/07 ביצעתי את סקירת מערכות מוקדמת מורחבת וגם הבדיקה הזו היתה תקינה כל הממצאים נצפו תקינים בתאריך 01/07/07 ביצעתי את בדיקת חלבון עוברי לפי חוות דעת הרופא הבדיקה תקינה אבל לפיו היא גבולית בשילוב גיל ובדיקות התוצאה 1:483 ולפי גיל בלבד 1:542 העים עלי בכול זאת לבצע דיקור מי שפיר בתודה מראש

27/07/2007 | 23:34 | מאת: איה

צר לי שאיני רוצה להביע דעתי אני לא רופאה וממש לא ממליצה על שפיר כן או לא.... אני רק יכולה לומר לך מה הרופא שלי אמר לי בזמנו כשויתרנו על חלבון עוברי שזו בדיקה לא הכי מהינה ובדרכ מלחיצה. עובדה התוצאות הקודמות שלך היו תקינות לחלוטין אני לא מהרצות לדקור את עצמן מה הרופא אומר? מאחלת לך בהצלחה איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה