ציסטה במוח העבור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/07/2007 | 16:07 | מאת: רביה

שלום לכולן , אנו לאחר IVF , שבוע 17+5 .לאורך כל ההריון היקר , פעם בשבועיים יש לי מין הפרשות חומות כאשר אני מנקה עצמי לאחר הטלת שתן. לפני שבועיים הייתי בסריקה מוקדמת וניצפה : " באיזור צוואר הרחם המטומה רטרוכוריאלית קטנה " ובנוסף יש לי שיליה קדמית נמוכה . הרופא אמר שלכן הדימומים והוא הורה על שמירה . אתמול הדימומים גברו ובUS שעשיתי ניצפה משהו מדאיג אחר : " בצד אחר של העובר יש ציסטה בכוריוד פלקסוס בגודל 4 מ"מ , הממצא חד צדדי." בנות , אנו בחרדה איומה !!!!!! מה זה בכלל ?האם זה משפיע על התפתחות העובר ? האם זה יכול חלילה להזיק ? מה עושים? עזרה בבקשה בהול !!!!

11/07/2007 | 08:28 | מאת: צביה רן

אין בידינו הכלים המדעיים לדעת מה המשמעות. תצטרכי לדבר עם מומחה. אני מקוה שהכל יסתדר, אולם תקוה לבד אינה מספיקה. מאחלת לכם כל טוב. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך וברייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה