תחילת הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/07/2007 | 13:53 | מאת: שירה

שלום כיום אני שוקלת כ- 80 ק"ג גובה 157 ס"מ בד"כ בימים לפני המחזור הבטן שלי נפוחה כעת אני בשבוע 6 + ואני מרגישה את הבטן עדיין נפוחה יש לי הרי צמיגים והנפיחות הזו לא נוחה, מה יהיה בהמשך כשאשמין???אני יודעת שאסור לעשות דיאטה בזמן הריון, אבל עדיין מה אני יכולה לעשות כרגע כדי להוריד קצת מהנפיחות שהרי זה עדיין לא שומן שקשור להריון בהריון הקודם כשהרגשתי כבדה הבטחתי לעצמי לרדת במשקל אבל הורדתי רק את מה שהעלתי בהריון ועכשיו אני מפחדת, ורוצה אם יש דרך ואם מותר, לרדת קצת לפני שיגיעו השבועות בהריון שמשמינים בהם תודה

03/07/2007 | 17:06 | מאת: שירי

למרות עודף המשקל לא ניתן לעשות דיאטה אך לא מומלץ להפריז באוכל

03/07/2007 | 21:03 | מאת: צביה רן

צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עםקשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה