לעבור הריון בשלום

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/07/2007 | 22:46 | מאת: אילנית

אני אמא לילדה בת שלוש וחצי לפני שנתיים עברתי לצערי בשבוע 22 לידה מוקדמת בשל הימצאות חדרי מוח מורחבים. עברו שנתיים מהפחד להיכנס שוב להריון אפילו לא חשבנו על זה בימים האחרונים לאחר איחור קל ביצעתי בדיקה וגילתי שאני בהריון. ניגשתי לרופא אתמול הוא לא ראה שק הריון היום ביצעתי בדיקה הביתא שהתקבלה 1413 האם זה בסדר? שאלה נוספת איך אפשר לעבור את ההריון בשקט ובלי לחץ (לפני שביתנו נולדה היו 2 הפלות בשבועות ראשונים)?

03/07/2007 | 10:43 | מאת: צביה רן

אילנית, עניתי לך בפורום היריון ולידה - תמיכה. את מוזמנת ליצור עמי קשר טלפוני. אשמח לעזור. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה