צירים מוקדמים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/07/2007 | 11:11 | מאת: ללה

שלום רב! אני בת 37 בהריון שלישי, שבוע 30, עם סוכרת הריונית המטופלת באינסולין (ועדיין לא מאוזנת...) לפני כשבועיים היו לי התקשויו של הבטן וכאבים ולחצים. רופא הנשים שלי אמר שיש לי צירים מוקדמים ושלח אולתי למוניטור. המוניטור יצא תקין, ללא צירים ובמוקד אמרו לי שכנראה יש פעילות תת ריחמית והתחילו לתת לי "פריסולט" 3 פעמים ביום. גם המוניטות שעשיתי למחרת היה תקין. לאחר שבוע, הכאבים פסקו והמוניטור שוב יצא תקין ללא צירים. הנחו מאותי להמשיך בפריסולט לפחות פעמיים ביום. שאלתי היא, האם אכן יש צורך להמשיך בפריסולט (אולי מספיק רק בלילה) וגם האם מותר לי לחזור לתפקוד רגיל (אנחנו, בעל ואני, פוחדים במיוחד מקיום יחסי מין, שמא יחזרו הצירים). נודה על תשובה מהירה.

02/07/2007 | 16:42 | מאת: איריס

ללה. שאלות בנושא טיפול תרופתי ובעניין האם מותר או אסור לכם לקיים יחסי מין, יש להפנות אך ורק לרופא, וקודם כל לרופא המטפל שעוקב אחר ההריון. בפורום זה אין רופא, ואין מישהו מוסמך אחר שיוכל להמליץ לך לגבי הטיפול ולגבי יחסי המין. את יכולה לשאול בפורום הריון ולידה-הלל יפה, אך גם שם אני לא מאמינה שתקבלי המלצה חד משמעית, כזו או אחרת ללא בדיקה רפואית., וללא הכרות אישית את כל הנתונים הרפואיים . כל טוב !!!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה