ריבוי קל של מי שפיר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

29/06/2007 | 12:44 | מאת: אלון

שלום רב אשתי בשבוע ה32 של ההריון,היא עברה בדיקת אולטרא סאונד שבה נמסר לה שיש ריבוי קל של מי שפיר, אך לדברי הרופא אין מה לדאוג והוא היה דואג אם היה חוסר של מי שפיר. ראוי לציין שאשתי עברה את כל הבדיקות {למעט דיקור מי שפיר} שמבוצעות בהריון בהצלחה. במעמד הבדיקה הרופא אמר שהעובר בעל ירכיים ארוכות והוא יחסית גבוה. השאלה היא מדוע רק עכשיו הבחינו בריבוי המים בשבוע ה32? אשמח לקבל חוות דעת נוספת לגבי האבחנה הנוכחית. תודה

30/06/2007 | 07:21 | מאת: צביה רן

אלון, אם הרופא אומר שזה לא חשוב, למה להכנס לזה? שיהיה המשך היריון בריא ותקין. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה