הריון?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/01/2005 | 12:05 | מאת: מיכל

שמי מיכל ואני בת 27 כחודשיים לאחר הלידה. לאחר הלידה במשך 37-40 יום היה לי דימום לאחר שהדימום נפסק הלכתי לרופא הנשים שאמר שהכל תקין ונתן לי מרשם לגלולות לקחת ביום הראשון של המחזור. בעלי ואני היינו בטוחים שהימים הבאים עד המחזור "בטוחים" ולכן לא השתמשנו באמצעי מניעה. היום דיברתי עם חברה שבדיוק כך נקלטה להריון נוסף, ואני מ א ו ד חוששת, מה אני יעשה אם אני בהריון? בימים האחרונים אני כל הזמן בוכה לא יודעת אם זה בגלל הילדה שסובלת מגזים ומשגעת אותי או בגלל הורמונים בגוף. ואם אני בהריון - לקחתי כדורים שאסורים בהריון, הייתי בבריכות גופרית שאסורות, אני בקושי אוכלת, מה עושים?

17/01/2005 | 15:41 | מאת: איה

קודם כל תנסי להיות רגועה, יתכן שאת מקדימה את המאוחר ואת לא בהריון בכלל.... אם את חוששת שאת כן עזבי מה עשית עד כה תשמרי על עצמך מעכשיו כאילו את בהריון. בכל מקרה אני מציעה לך גם לקנות ערכת הריון ליתר בטחון.. את מניקה הנקה מלאה? כי אז הסיכויים להכנס להריון פחותים (אם כי לא בטוח שגם עם הנקה מלאה נקלטים להריון) ובכל זאת אל תבכי סתם עד שלא תדעי. אני כל כך מבינה אותך ואת מה שאת עוברת... גם לי זה קרה ואני כל כך פחדתי שמא אני בהריון, לא התאים לי כל כך מהר אחרי הלידה.... מקוה שהכל יסתדר ובאמת תבדקי או בדיקת דם כדי להיות בטוחה. לבכות סתם לא יעזור כי מה שקרה לחברה שלך לא אומר שיקרה לך!! בבקשה תעדכני ובהצלחה איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה