לאחר לידה מוקדמת..

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/06/2007 | 18:55 | מאת: ד

עברתי לידה מוקדמת בסוף שבוע 22 מסיבה לא ברורה (צירים מוקדמים או הפרדות שיליה). בקרוב נתחיל בירורים, למרות שנאמר לנו שסביר להניח שהכל תקין ושהסיבה לא תתגלה. למרות הציפיה להריון הבא, אני מלאה בחששות - גם מתקינות ההריון (החרדה לפני כל בדיקה, הלחץ שילווה כל תחושה חדשה או מוזרה, הפחדים לקראת השבוע ה-22..) וגם מהעדר ההנאה וההתרגשות שאמורה ללוות את חווית ההריון. האם תחושות אלה יחלפו עם הזמן או שיש מקום לפנות ליעוץ מקצועי? ואם כן- למי?

26/06/2007 | 23:56 | מאת: ד

מדובר היה בהריון ראשון, מתוכנן ורצוי..

27/06/2007 | 07:23 | מאת: צביה רן

שלום ד', צר לי שחווית הפסקת היריון. אך כמו שאת בוודאי יודעת הסיכוי בכל היריון הוא רק כ-80% שיגיע ללידה. החששות והחרדות שלך בהחלט מובנים. אם את חוששת מהבדיקות את יכולה להשתמש בתמצית רסקיו ערב לפני בדיקה ולפני הבדיקה עצמה. טיפול רגשי בהחלט יכול להיות מפרה ומחזק וזה יכול להיות אצל מטפלים כמוני, פסיכולוגים, מטפלים בדמיון מודרך וכו'. מקוה שתמצאי את הדרך הנכונה. את מוזמנת להתייעץ אתי. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה