לא יודעת אם להכנס להריון....הצילו

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/06/2007 | 08:27 | מאת: לילי

הי אני אחרי הפסקת הריון בשבוע 30 עקב cmv חלפו כבר כ-3 חודשים מאז. העריכו כי נדבקתי בסביבות דצמבר. כאשר נפגשתי השבוע עם דר מלינגר אשר טיפל בי לאורך התהליך אמר כי אני יכולה כבר לנסות להכנס להריון אך אמרתי לו שרופא זיהומולוג המליץ לי לחכות שנה כלומר עד דצמבר וכך גם הרופאת נשים בגלל שיש סיכוי שהוירוס נמצא עדין אצלי בדם, הוא אמר שכרגע אני מחוסנת ויש לי סיכוי כמו כל אישה אחרת לעבור הריון תקין או לא. אין שום סיכון ואפשר. אני לא יודעת מה לעשות אני סומכת על המלצתו אך אני מפחדת זה מוקדם מד?כדאי לקבל עוד חוו"ד או שפשוט הפחדים בראש הצילו................

26/06/2007 | 17:58 | מאת: צביה רן

לילי, צר לי לשמוע על הפסקת ההיריון. יחד עם זאת תנסי להיכנס לאחד הפורומים הרפואיים העוסקים בזיהומים ולשאול שם, או לקבל חוות דעת נוספת. האם יש עקבות של הוירוס בדם? האם זה ניתן לבדיקה? מאחלת לך כל טוב, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה