ממש דחוף!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/06/2007 | 21:01 | מאת: מור

היי שלום.. אני וחבר שלי עשינו עניינים ושנינו היינו עם תחתונים עכשיו בדרך כלל אני שמה תחתונית והפעם דווקא לא. והוא גמר בתחתונים ולא שמנו לב ועשינו סקס יבש. השאאלה היא האם יש סיכוי קלוש שאני בהריון ושזה עבר דרך התחתון שלי כאשר. זה היה מעט שפיכה.? האם כדאי לי לעשות בדיקץת הריון?

26/06/2007 | 09:46 | מאת: מור

הי אל תפחדי... בכל מיקרה להרגיע את עצמך תיקני ערכה אך עח מנת להכנס להריון השפיכה צריכה להיות "בפנים" מה שלא קרה אל תילחצי....

26/06/2007 | 18:00 | מאת: צביה רן

מגע ישיר של הזרע עם הפות. כרגע מה שנותר לעשות הוא להמתין למחזור שיגיע. ובבקשה, אם אתם מספיק גדולים לעשות סקס, תהיו מספיק אחראים כלפי עצמכם להשתמש באמצעי מניעה. זה באמת לא מסובך. כל טוב ותהיו זהירים. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה