הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/06/2007 | 23:13 | מאת: מעיין

שלום, אני לוקחת גלולות כבר שנתיים וחצי ולאחר שיחה עם הרופא על הפסקת גלולות הוא אמר שיש להפסיק חודש ואז ניתן יהיה להכנס להריון. מאחר ואנו זוג דתי שלא משתמש באמצעי מניעה כקונדום, שאלתי אותו האם זה אומר שבעצם חודש לא נשתמש כלל באמצעים והוא אמר שכן. עכשיו אני קצת מבולבלת, האם זה אומר שלא ניתן להכנס מייד להריון עם הפסקת הגלולות? ואם כן האם יש סיכון לעובר הפוטנציאלי ולכן יש לחכות חודש בין הפסקת הגלולות? תודה :)

24/06/2007 | 23:39 | מאת: מירי

בהסתמך על תשובות של רופאים רבים ברחבי האינטרנט - מרביתם ממליצים שלא כדאי להיכנס להריון מיד לאחר הפסקת הגלולות, אלא לחכות לפחות חודש או מחזור אחד לפחות. לפי דברייך נשמע לי שלכך התכוון הרופא שלך. אם לא תשתמשו באמצעי מניעה במשך אותו החודש , אז וודאי שיהיה סיכוי מסויים להיכנס להריון.... אם את עדיין בספק, צרי קשר עם הרופא ובקשי הסבר נוסף. בכל מקרה, זה לא קשור לעניין של חרדות בלידה והריון ואני מקווה שאין לך כאלה :-)

24/06/2007 | 23:50 | מאת: מעיין

האם את יודעת אבל למה מחכים חודש? האם יש סיכון לעובר ...

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה