שאלה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/06/2007 | 09:48 | מאת: שקד

רציתי לדעת סביב איזה חודש כבר רואים בטן? אני יודעת שזה אינדווידואלי, אבל על פי רוב עד איזה חודש סביר להניח שלא רואים עדיין את ההריון תודה

19/06/2007 | 09:54 | מאת: צביה רן

לנו מאיזה מקום באה השאלה. האם את רוצה שיראו או לא רוצה? האם יש לך מה להסתיר? האם את מתביישת? היתה לי מורה שעד חודש שמיני לא ראו אצלה. לעומת זאת אצל הרבה נשים כבר בחודש שלישי רואים. כמו שאמרת, זה מאד אינידבידואלי. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת מטפלת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמצית באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה