עיסוי פירנאום בהריון שני

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/05/2007 | 22:01 | מאת: ל

שלום, אני בשבוע 35 להריוני השני. בהריון הראשון עשיתי עיסוי פירנאום החל משבוע 34 וכן המיילדת עשתה זאת במהלך הלידה. ילדתי ללא כל תפר. עלי לציין הלידה הראשונה היתה עם סיום שבוע 37 וכיום עדיין מוקדם, אך אני חוששת, עקב תחושותיי הפיזיות, כי אלד מאד בקרוב. האם עלי לחזור על העיסוי גם בהריון זה? האם העיסוי עלול לזרז את הלידה? תודה רבה!

30/05/2007 | 23:21 | מאת: צביה רן

ושיהיה במזל טוב. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

01/06/2007 | 13:39 | מאת: איה

בהחלט חשוב לחזור על הזה הפירנאום די חוזר לקדמותו אחרי הלידה לפי מה שהבנתי העיסוי לא אמור לזרז לידה קלה ובהצלחה! איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה