תמצית רסקיו

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/05/2007 | 16:48 | מאת: ש

צביה שלום, אני בשבוע ה-10. יש לי תקופ הלחוצה שלא קשורה להריון (קניית דירה, משכנתא וכו'). לפני ההריון השתמשתי מדי פעם בתרסיס רסקיו, אולם נאמר לי שבתרסיס יש אלכוהול. האם למרות זאת התרסיס בטוח לשימוש בהריון ללא נזקי האלכוהול? תודה

30/05/2007 | 19:31 | מאת: ת

אפשר לשאול במרכז טרטולוגי 02-6243669 או רופא

30/05/2007 | 23:24 | מאת: צביה רן

יש מעט ברנדי. מכיוון שהכמות היא כל כך קטנה, אין כל חשש. יחד עם זאת, תמצית רסקיו היא תמצית חרום ואינה תמצית טיפולית. לנושא של מתח, עייפות, מעברים יש להשתמש בתמציות אחרות, ולשם כך רצוי להתייעץ במטפל מוסמך בתמציות באך. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברסקיו 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה