שלום לכן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/05/2007 | 20:44 | מאת: סיגל

היי הגעתי ב"ה לחצי הראשון של ההריון שבוע 20 ,הענין הוא שכל הזמן יש לי פחדים כאילו משהו לא בסדר עים העובר,למשל בשבוע 18 הרגשתי מין תנועות קלות,בועות ועכשיו אני בכלל לא מרגישה כלום,וחוששת שמשהו קורה עימו,מחר יש לי בדיקת אקו לב עובר,ותמיד לפני כל אולטרא סאונד אני בחרדות שאולי יגידו לי שמשהו לא בסדר.............,היתכן שבשבוע 20 משהו יכול להשתבש פתאום?איך מתגברים על החרדות?........... בברכה סיגל

28/05/2007 | 10:56 | מאת: צביה רן

שלום סיגל, שאלה חשובה מאד. כל מצב לא ידוע מלווה, בדרך כלל בחששות, מכך שאין לנו שליטה בתהליך, משינויים שלחלק מהנשים (וגם לבני זוגן) אלה מצבים חדשים ולא מוכרים. השאלה באיזה רמה הפחדים האלה נמצאים: אם זו מחשבה או הרגשה שבאה והולכת או שזה משגע כל הזמן. במקרה השני, הייתי ממליצה לשוחח עם בן הזוג, עם בנות המשפחה או עם חברות, או במקרה הצורך, עם איש מקצוע. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

28/05/2007 | 13:12 | מאת: לי

אני כבר בשבוע 26 וגם מרגישה קצת פחות תנועות. הדרך לבדוק אם הכל בסדר זה לבצע אולטראסאונד. תנסי להתרכז במחשבות חיוביות בהיריון ולא במה שעלול להיות. אם תרצי להחליף חוויות ולקבל עידוד אשמח להכירך ולהתכתב. בהצלחה!

28/05/2007 | 19:02 | מאת: איה

שבשבוע שלך אין צורך במעקב תנועות באופן שיטטתי (רק החל משבוע 28) כי לא תמיד מרגישים את העובר באופן קבוע מידי יום! תחשבי חיובי, אני יודעת שזה לא פשוט והפחד משתלט אבל תנסי לחשוב שהוא מוגן אצלך שם והכל בסדר ,אנרגיה חיובית. כמובן שאם את מודאגת רק א.ס יראה מה מצב העובר המשך תקין וקל איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה