דימום והפרשות מהנרתיק

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/05/2007 | 16:37 | מאת: ממי

שלום,לפני כחודשיים הופיעו לי כאבים ברחם בזמן קיום יחסים. ולאחר מספר ימים הופיעו לי הפרשות לא רגילות מהנרתיק + דימומים הלכתי לרופא הוא בדק אותי ושלח אותי לבדיקת HPV ועשה לי ביופסיה ומצא כייש לי וירוס והתוצאה תקינה והיות והיה לי פצע בפנים הוא "שרף" לי אותו, עכשיו אני במעקב ולפני יומיים התחילו לי שוב דימומים, שתבינו זה דבר חדש אצלי אני מעולם לא ביקרתיכ"כ הרבה אצל רופא כמו בתקופה האחרונה שאלתי היא האם זה יפריע לי להכנס בעתיד להריון(אני בת 29)? ומה עושים להפסיק את הדימומים/כאבים בזמן מחזור,,,? זה מלחיץ אותי בבקשה תענו לי...

25/05/2007 | 00:37 | מאת: ל

השאלות שלך צריכות להיות מופנות לרופא. הפורום הזה אינו פורום מקצועי , אין כאן רופא !!

25/05/2007 | 14:04 | מאת: איה

לא אני ולא צביה רופאות מחזיקה אצבעות רק טוב איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה