פחד

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

21/05/2007 | 22:45 | מאת: ל

התחתנתי לא מזמן ובעלי לוחץ על ילד אני בת 21 ורוצה להיכנס להריון אני נורא פוחדת מהלידה עצמה בהיותי ילדה ונערה פחדתי מחיסונים אני מאוד פחדנית אבל אוהבת ילדים מה לעשות ??

22/05/2007 | 13:44 | מאת: איה

האם את בשלה לילד? (מעבר לפחד) הלוא את צעירה , את מרגישה בשלה להיות אמא? לי נראה שיש לך פחד מעבר למחטים והלחץ של הבעל לא מוסיף מה בוער? למה הוא לוחץ? הכי חשוב שתהיי שלמה עם עצמך, שתרגישי שלך בא להיות אמא! לא בגלל שהבעל לוחץ אחכ אפשר להתגבר על הפחד אבל קודם כל את צריכה לעשות חושבים עם עצמך כמה את רוצה ומוכנה לזה (ימנע פחדים נוספים וחרדות) אחרי שתעני אשמח לסייע חג שמח איה

28/05/2007 | 11:25 | מאת: צביה רן

האם את משתפת את בעלך בפחדים שלך? האם יש עוד דברים שמפחידים אותך מעבר למחטים? אני ממליצה לך לערוך רשימה של בעד ונגד ההיריון, ובעצם בעד ונגד היריון עכשיו. האם הספקת לעשות כל מה שרצית לפני שיהיה לך ילד? לימודים? עבודה? האם גם אלה בחישובים הנסתרים שלך שמורים לך לדחות היריון? האם זה: עכשיו? אחר כך או בכלל לא? לכל הדברים האלה כדאי שתתני תשובות - לעצמך. בהצלחה, ואנחנו כאן לעזור ולתמוך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה