פחדים...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/05/2007 | 23:33 | מאת: רוני

צביה/איה שלום רב, אני נמצאת כעת בסוף הריוני (למען האמת כבר עברתי את התאריך בכמה ימים) ומלווים אותי פחדים שקשורים למקום הלימודים שלי. בשנה האחרונה קרו למכרות שלי (סטודנטיות) בסביבות חמישה מקרים של מוות העובר בלידה או הפסקת הריון בשלבים מאוחרים שלו. אני מודעת לכך שבמסגרת לימודי יש המון בחורות בגילאים בין 25 ל30 ולכן יש הרבה הריונות וכאן גם הסטטיסטיקה הלא טובה נכנסת. אבל אני לא יכולה להפטר מהמחשבה שמשהו רע יקרה גם לתינוק שלי... אנשים מבפנים (סטודנטים אחרים) כבר מזמן מדברים ש"משהו רע" קורה שם, כמו איזה מזל רע שמקיף את הכיתות... אין ספק שיש גם הריונות בסדר גמור ותינוקות מקסימים, אך עדיין קשה לי ואני מפחדת על גורל הבייבי שלי. (לא יכולה להתנתק מכל הסיפורים האלה...) אשמח לעידוד... בתודה מראש, רוני

21/05/2007 | 20:24 | מאת: איה

אני לא אפחיד יותר ואומר שנבואה מגישמה את עצמה אבל למה לחשוב שלילי? (אני גם יודעת שזה בלתי נשלט ועדין....) תשנני כמו מנטרה הכל בסדר אצלי! התינוק בסדר! לחשוב חיובי ויהיה טוב בסהכ עשית את כל הבדיקות את תמיד יכולה ללכת לרופא שלך ,לעשות א.ס , לשמוע דופק, להרגיש תנועות עובר ולדעת יופי הכל טוב אצלך! אל תחשבי שלילי, אני בטוחה שעוד תספרי לנו כאן על לידת בן בריא ב"ה!! חג שמח איה

28/05/2007 | 11:30 | מאת: צביה רן

בנוסף, אם עברת את התאריך, בקשי הדרכה מהרופא האישי שלך, מתי לבוא לביקורת, לפעמים צריך כל יומיים כדי לוודא שהכל בסדר, שימי לב לתנועות העובר שהן מופיעות כמה פעמים בשעה. בקשי תמיכה מבעלך וממשפחתך וקווי לטוב. כל טוב, אני מקוה שבינתיים כבר ילדת. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה