מפחדת להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/05/2007 | 07:53 | מאת: ליאת

זה נשמע קצת לא נורמלי אבל הפחד שלי הוא מכל מה שקשור בבדיקות של ההריון(בדיקות הדם) . יש לי פחד (ולא עברתי טראומה בעבר) מכל מה שקשור למחטים , לדם , אני אפילו לא מסוגלת לשמוע "סיפורי לידות". בגלל זה אני דוחה ודוחה את העניין. האם יש תקווה בשבילי???

16/05/2007 | 15:36 | מאת: איריס

ליאת, זה אולי לא ינחם אותך, אבל את לא היחידה שנרתעת ממחטים, מדם, ובכלל מרופאים, מבדיקות רפואיות אחרות... את בוודאי מבינה שהריון ולידה אינם האירועים היחידים בחיים שמחטים ודם קשורים אליהם. כמעט כל בירור רפואי כרוך בבדיקות כלשהן., מלבד בדיקה קלינית ידנית של רופא. לדעתי, כדאי שתתייעצי עם רופא משפחה שלך שמכיר אותך אישית, ואולי הוא יפנה אותך או ייעץ לך איך לטפל בפחדים, למי לפנות וכו'. אולי הרופא עצמו יוכל להרגיע אותך. תקווה תמיד יש !!! בהצלחה !

17/05/2007 | 00:28 | מאת: צביה רן

ליאת, כמו שאיריס כתבה, הרבה נשים פוחדים מהבדיקות שכרוכות בהיריון. זה בוודאי לא מנחם. טיפול העוסק ברגשות ונותן להם לגיטימציה יכול לעזור. זה יכול להיות טיפול פסיכולוגי, דמיון מודרך, ביו פידבק או פרחי באך. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

21/05/2007 | 20:28 | מאת: איה

מצ"ב לך קומונה בתפוז שאני מנהלת וצביה עוזרת גם יש שם נשים רבות שהיו במצבך אחת מהן ילדה לפני כחצי שנה http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=5678 יש תקווה? ועוד איך!!!! נשמח לעזור חג שמח איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה