העים אפשר לקיים יחסים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/05/2007 | 21:02 | מאת: שירה

אני בשבוע 10 קיבלתי המלצה מהרופא לא לקיים יחסי מין לפחות עד סוף שבוע 10 אבל נכון להיום בעלי הלך לרופא עור וגילה שיש לו מספר קונדילומות על איבר המין לי זה היה לפני בערך שנה טיפלתי בזה וזה עבר לי השאלה שלי היא האים אפשר בסוף שבוע 10 לקיים יחסים או שלא כדי עד שבעלי יסים לטפל

15/05/2007 | 23:04 | מאת: ל

את לא יכולה לקבל כאן בפורום אישור מוסמך האם אפשר לקיים יחסים ,... אין כאן רופא !!! אני מציעה לך להתייעץ עם הרופא שלך, ספרי לו את כל מה שסיפרת כאן. אני מבינה שיש סיבה שהוא המליץ לך לא לקיים יחסים בנתיים, ותשאלי אותו מה לגבי הלאה, לאור הנסיבות. הריון בריא וקל

17/05/2007 | 00:25 | מאת: צביה רן

יכול להיות שעם הגנה של קונדום כן אפשר. אנא בידקו עם הרופא. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה