לא במיטבי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/05/2007 | 18:24 | מאת: שירה

איה ו/או צביה שלום. אני בשבוע 14+1. בינתיים עובר בסדר, פה ושם בחילות..., רק לאחרונה (בשבוע האחרון) הבחילות נהיו קשות יותר והתחלתי גם להקיא (מוזר כי אומרים שדוקא בשלב זה ההרגשה משתפרת ועד עכשיו בכלל לא הקאתי). אני אוכלת עד שאני שבעה (לא יוצא כל כך הרבה) ובכ"ז בינתיים רק מורידה במשקל (ירדתי כבר 6 קילו). האם יש לכן איזשהיא עצה להתמודדות עם הבחילות ועם השובע המהיר??

15/05/2007 | 23:04 | מאת: ל

הפ]ורום הזה אינו פורום רפואי, אני מציעה לך להתייעץ עם רופא .

17/05/2007 | 00:23 | מאת: צביה רן

רק שאני ממליצה לפנות לרופא המטפל שלך. יתכן שתפסת וירוס או יש לך תופעה אחרת שצריך לבדוק באופן מקצועי. רק בריאות. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

15/06/2007 | 07:59 | מאת: טלי

לרופא שלום, אני הגעתי לארץ ביום שני מארצות הברית עם בתי בת החודשיים אותה אני עדין מניקה. אני לא ישנה טוב כבר כמה לילות, האם ניתן לקחת כדור שינה? האם הכדור נספג בגוף וצריך לשאוב את החלב כדי שהילדה לא תינק? אשמח מאוד לתשובה. בתודה מראש- טלי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה