ההריון הנכסף

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/05/2007 | 15:37 | מאת: הילה135

אני מנסה להיכנס להריון כשנה. אני מטופלת בתרופה אנטי דכאונית אפקסור כחמש שנים. ואני חוששת שבגללה איני מצליחה להיכנס להריון. הפרולקטין שלי גבוה כ-900 אני לקוחת כדור פרילק כשלושה חודשים כדי להורידו. המחזור שלי אינו סדיר מאז שאני מנסה להיכנס להריון.יש לי ילדה בת 8 ואיתה נכנסתי להריון בגיל 25 בפעם הראשונה שרציתי. אנא עזרו לי אני מיואשת !!!!!!!!!!! אני בדילמה מצד אחד אני רוצה להביא ילד בריא ואני חוששת שהתרופה תזיק לו, מצד שני להפסיק את התרופה תהיה בעיה מאוד גדולה בשבילי. אנא יעצו לי מה עליי לעשות.

13/05/2007 | 00:54 | מאת: צביה רן

שלום הילה, האם דיברת עם הפסיכיאטר על ניסיון להוריד את התרופה? האם דיברת אתו על הקשר בין התרופה לחוסר היכולת להרות? האם את בטיפול בשיחות בנוסף לטיפול התרופתי? לדעתי הטיפול מאד יכול לעזור, ואולי בעקבותיו, עם הזמן הפסיכיאטר ימליץ על שינוי במינון. חשוב מאד שהרופא יהיה מעורב בתהליך. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה