לקחתי גלולה באיחור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/05/2007 | 21:43 | מאת: נטלי

שלום, אני בת 20, לקחתי גלולות במשך כמעט שנה (הורמונט) , הפסקתי לשנה בערך והחודש הזה חזרתי לקחת גלולות (יסמין). אתמול הייתי אמורה לקחת את הגלולה השניה של החודש בשעה 21:00 ואיחרתי ב5 שעות, היום לקחתי גלולה בשעה 21:00 כרגיל למרות האיחור אתמול. בגלל שזה החודש הראשון אני קצת לחוצה , האם השעה קריטית או שכל עוד זה ב-24 השעות של אותו היום זה לא נורא? האם אני מוגנת עדיין או להשתמש באמצעי מניעה? תודה

12/05/2007 | 10:19 | מאת: צביה רן

איחור של 5 שעות הוא לא נורא. מקוה שבעתיד תקפידי לקחת בזמן. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה