שכחתי לקחת גלולה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/05/2007 | 10:14 | מאת: מיכל

שלום, מזה שש שנים לערך אני נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג מרסילון ללא הפסקה. ביום ראשון האחרון התחלתי חפיסה חדשה בשעה 22:00, כאשר אתמול (יום ג'), שכחתי ליטול גלולה. את הגלולה הבאה נטלתי היום, יום רביעי, בשעה 21:30. האם אני מוגנת מפני הריון? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה!

10/05/2007 | 13:13 | מאת: צביה רן

ישנן שתי אפשרויות: או שתפסיקי בכלל ואז בעוד 4 ימים תקבלי מחזור, או שתוסיפו אמצעי מניעה. מקוה שהכל יסתדר לך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה