קפיצות של האצבעות (רעד בלתי רצוני).

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/05/2007 | 08:41 | מאת: לאלי

שלום,אני בשבוע 33. אתמול בבוקר כשהתעוררתי ,האגודל קפצה לי למשך כל היום. היום בבוקר רעדה לי כל היד כולל קפיצות של האגודל ושל האצבע. לפני ההריון לא היו לי תופעות כאלו. האם יש קשר להריון? אם לא מדוע זה קורה. אודה על מענה.

10/05/2007 | 13:15 | מאת: צביה רן

לאלי, אין לי מושג למה זה קורה. נסי לעסות את המקום. אני מקוה שבינתיים זה נפסק. אם זה חוזר ומפריע, יכול להיות שכדאי לפנות לרופא. מאחלת לך המשך היריון בריא ותקין צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה