חשש מכניסה להריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/05/2007 | 15:30 | מאת: ש.

אני בחורה בת 23 ומודעת לאמצעי מניעה (לצערי בגלל בעיות עם הגלולות אני לא יכולה להשתמש בהן ניסיתי וזה גורם לי לבעיות נוירולוגיות) אתמול בלילה נקרע הקונדום לקחתי את הגלולה שאחרי, פחות מ- 12 שעות אחרי המקרה אבל אני עדיין חוששת מאוד כי זה בדיוק על תחילת הביוץ שלי ולמרות שבעתיד ארצה ילד עכשיו זה ממש לא הזמן לזה. מתי אני יכולה לבדוק הכי מוקדם אם הגלולה עבדה או לא ולא אכפת לי ללכת לגניקולג, או לעשות בדיקת דם העיקר לגלות כמה שיותר מהר. אני אודה מאוד על כל עצה,

05/05/2007 | 17:39 | מאת: צביה רן

תצטרכי לחכות עד למחזור. רק לאחר איחור במחזור. מקוה שהכל יסתדר לפי רצונך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

12/06/2008 | 20:35 | מאת: בדוי

התחלתי לקחת גלולות בחודש האחרון בפעם הראשונה.סיימתי אותם לפני שלושה ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור. האם זה הגיוני?אם כן עד מתי סביר שאני אקבל מחזור?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה