קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

01/05/2007 | 16:06 | מאת: גלית

לפני כ 4 חודשים עברתי הפלה טבעית היום אני בהריון בשבוע 8 לפני שבועיים עשיתי אולטרסאונד ניצפה עובר עים דופק אני כבר קרוב לשלושה שבועות שותה כדורים של אוטרוגסטן לחיזוק ההריון ונאמר לי לא לקיים יחסים עים בעלי לפחות עד 10 שבועות העים גם להגיע להורגזמה ללא יחסי מין עלולים לגרום נזק ? בתודה מראש

01/05/2007 | 17:57 | מאת: צביה רן

גלית, מזל טוב!!!!!!!!!!! צריך לשאול את מי שאמר לך זאת מאיזו סיבה זה נאמר. אם משום החדירה, אם משום הפליטה או כל סיבה אחרת. אני מציעה לשאול את מי שאמר לך זאת. והעיקר, שיהיה בהצלחה צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה