הפלה/גרידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

28/04/2007 | 15:25 | מאת: חסוי..

שלום.. אני רק בשבוע הרביעי להריון ואני רוצה לבצע הפלה/גרידה.. על מה את ממליצה? ואם אפשר לדעת כמה זמן כל תהליך נמשך..? עוד לא עברתי ועדה..הבנתי שצריך לעבור ועדה.. כמה זמן לוקח לכל התהליך הזה להתרחש?.. רק אציין שאני נערה צעירה ולכן אני צריכה לבצע הפסקת הריון... אודה לך על תשובתך.

28/04/2007 | 16:14 | מאת: חסוי..

קראתי עכשיו שישנה אפשרות לבצע הפסקת הריון על ידי לקיחת כדורים (מפיגין). מה מומלץ יותר..? ושוב, אם אפשר להתייחס לזמן שדרוש לכל אחד מן האופציות. האם אפשר לבצע את זה באופן פרטי? (אין לי בעיה של כסף ..) ועוד דבר ששכחתי לציין, הוריי לא יודעים דבר.

28/04/2007 | 17:01 | מאת: חסוי..

קראתי את התנאים של הועדה להפסקת הריון.. הגיל שלי עולה על גיל 18.. (במס' חודשים בודדים), האם הם יקשו עליי באישור להפסקת הההריון לדעתך? תודה מראש... וסליחה על כל השאלות.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה